Fortrydelsesret

Fortrydelsesret:

Ved fjernsalg ydes der i iht. Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret (kun ved forbrugerkøb). Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette i overensstemmelse hermed kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og teste den i mindre omfang, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde, og at den ikke er taget decideret i brug.
Ved udøvelse af fortrydelsesretten skal du returnere varen til os senest 14 dage efter modtagelse af varen. ?Fortrydelsesretten bortfalder følgelig, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt, fx. ridser, registrering af produkt/licens, bortfjernelse af licensmærker m.v. På tilsvarende måde må der ikke være foretaget egentlige ændringer i det solgte.
Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.
Ved udøvelse af fortrydelsesretten skal du returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget varen. Det er altid en god idé at kontakte os inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Medsend altid forklaring, da vi ofte modtager pakker uden følgebrev, som vi ikke ved hvad vi skal stille op med. Det er ikke nok at have sendt en mail, eller henvise til en mail.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

BM-RADIO.DK
Fraugde-Kærby-Vej 205
5220 Odense Sø


Du kan også vælge at fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.?
Når du fortryder købet tilbagebetales det beløb du har indbetalt til os ved en overførsel til din bank når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.


Vi opfordre til at den originale emballage sendes med tilbage.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.
NB: Vedlæg altid kopi af faktura med angivelse af at fortrydelsesretten ønskes udnyttet samt konto nummer hvortil købesummen kan overføres.

Reklamation:

Ved forbrugerkøb gives der efter Købelovens bestemmelser herom en reklamationsret på 24 måneder på alle varer (12 mdr. ved handelskøb). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen ved varen. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget anses reklamationen altid for værende rettidig i forbruger køb. I handels køb kræves straks en reklamation.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på følgende adresse:

BM-RADIO
Fraugde-Kærby-Vej 205
5220 Odense


Du bedes kontakte os først da en del produkter skal laves direkte ved producents værksted, og det kan derfor spare dig tid, at sende varen direkte til det rigtige værksted.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger


Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
NB: Når du returnerer varen bedes du venligst vedlægge en kort, præcis og fyldestgørende fejlbeskrivelse samt en kopi af din faktura. Såfremt ovenstående ikke iagttages udbeder vi, at dette sendes efterfølgende, førend vi kan behandle manglen.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Såfremt varen efter nærmere undersøgelse ikke findes at lide af en mangel forbeholdes ret til i forbindelse med returnereingen, at opkræve gebyr på op til 400kr inkl. moms plus porto, for den arbejdstid det har taget at undersøge varen. Beløbet skal forudbetales førend varen sendes retur. Inden du sender varen til os skal du kontakte os pr. mail, så vi kan sikre os at du er bekendt med dette.