Fortrydelsesret

Fortrydelsesret: 

Ved fjernsalg ydes der i iht. Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret (kun ved forbrugerkøb). Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@bmradio.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

BM-RADIO.DK
Fraugde-Kærby-Vej 205
5220 Odense Sø

Du kan også vælge at fortryde købet ved at nægte at modtage varen og give os besked herom, eller ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.


 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.


Vi opfordre til at den originale emballage sendes med tilbage, sendes varen ikke tilbage i original emballage kan det medfører en værdiforringelse.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


NB: Vedlæg gerne kopi af faktura med angivelse af at fortrydelsesretten ønskes udnyttet.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

BM-RADIO.DK
Fraugde-Kærby-Vej 205
5220 Odense Sø