Forside » Amatør Radio » Yaesu » Yaesu HF-Radio » ft-891 Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Facebook  
 
 
     
  Valuta  
 
 
     
  Varegrupper  
 
 
     
 
 

Yaesu FT-891 HF+50Mhz ALL MODE

Varenr.: ft-891

Yaesu FT-891 HF+50Mhz ALL MODE
Yaesu FT-891 HF+50Mhz ALL MODE
DKK 5.399,00 

Antal:FT-891 understøtter drift på alle shortwave bands fra 160 til 10m samt 6m båndet (50 MHz). Overføringseffekten er 100W i SSB / CW og 25W i AM. De understøttede driftsformer er SSB (USB / LSB), CW, AM og FM. Modtageren er designet som en tredobbelt konverterings super heterodyne (FM: double super het) og giver meget gode resultater vedrørende følsomhed og stor signalhåndtering. Et 3 kHz tagfilter er som standard installeret, hvilket hjælper i meget god nærsignal selektivitet. En TCXO er også installeret som standard og tilbyder en frekvensstabilitet på ± 0,5 ppm.

På IF-niveauet er FT-891 udstyret med en kraftig 32-bit signalprocessor (DSP). Med dette DSP-system behøver du ikke længere at købe dyre krystalfiltre. IF-filteregenskaberne kan indstilles individuelt for hver tilstand. Den samme DSP understøtter også effektive støjreduktions- og hakfilterfunktioner (automatisk og manuel). En arv fra de store stationære transceivere fra Yaesu er 'Contour' og 'Audio Peak Filter' (APF), der begge i høj grad bidrager til at øge forståelsen af ??et signal i de fleste tilfælde.

Den nemme brug af transceiveren understøttes af en stor og klar LC-skærm. En stor tuningknap og en multifunktionsknap bruges til hurtigt at navigere i menusystemet til alle indstillinger. Tre knapper på frontpanelet kan frit programmeres til brugernes krav. En multi-farveindikator på siden af ??displayet viser transceiverens svage tilstand (Squelch-status, senderstatus).

FT-891 giver en USB-grænseflade, der kan bruges som CAT-interface til fjernbetjening. De sædvanlige digitale tilstande udføres via "RTTY / DATA" -stikket [1]. Udover USB- og datalocket tilbyder FT-891 også den sædvanlige Yaesu Tuner / Lineær stikkontakt, så du kan fortsætte med at bruge eksisterende muligheder med denne transceiver. Andre tilslutninger er tilgængelige for Remote / ALC, en morse nøgle og en ekstern højttaler.

Som med mange andre Yaesu mobile transceivere understøtter FT-891 også brugen af ??ATAS-120A mobil HF antenne. Med denne funktion kan et automatiseret system til HF-kommunikation installeres meget nemt i en bil eller på en båd. Antennetilslutningen er en PL-stikkontakt. Desuden er stationær tuner FC-50 tilgængelig til nem tuning af andre antenner. FC-40 tuner fr end fed wire kan også bruges. Inkluderet i forsendelsen er en håndmikrofon MH-31A8J. Det eksterne tastatur FH-2 kan eventuelt tilsluttes.


 
 
  Kunder der har købt dette produkt har også købt  
 
UHF HUN CHASSIS 4 HULS
UHF HUN CHASSIS 4 HULS
ECOFLEX 10 Pr METER
ECOFLEX 10 Pr METER
Balun 1:1, 1KW SSB/CW
Balun 1:1, 1KW SSB/CW
UHF HAN TIL AIRCOM PLUS, ECOFLEX10
UHF HAN TIL AIRCOM PLUS, ECOFLEX10
KAS-3-PL Antennesomskifter.Med 1 indgang og 3 udgange
KAS-3-PL Antennesomskifter.Med 1 indgang og 3 udgange
PSU-1250 Switching Power Supply 50A
PSU-1250 Switching Power Supply 50A
 
     
Bemærk.!!!
Ved afhentning
af ordre
eller besøg i butikken.
Venligst aftal tid før ankomst.!!!
  Nyheder
flere
 
RM KL203 Pa-trin 100 Watt
RM KL203 Pa-trin 100 Watt
DKK 650,00 

Se fragtpriser
 
     
  Betalingskort  
 
Vi modtager:

Dankort VISA 
VISA Electron Mastercard 
JCB 
 
     
  Tilbud
flere
 
Camping Parabol Sæt
Camping Parabol Sæt
DKK 599,00 
DKK 399,00 

Se fragtpriser
 
     
  Information  
 
Kontakt BM-Radio.dk
Om BM-Radio.dk
Firma profil
Fragt og levering
Reklame Spot
NyhedsBrev
At handle hos os
e-mærket
Cookies
Betingelser